![]() |
Men hva er det gule der?
Det er blomsten fra
overvintrede grønnkål!
|
![]() |
Alt klart for å lage
pestopuré
Den flotte ramsløk blomst
pynter på bordet
|
![]() |
Startskuddet er gått
og alle er i gang med å lage pesto |
![]() |
Grytesjef for kvelden? |
![]() |
Noen må ta oppvasken |
![]() |
Pesto i mengder og flotte
farger
|
![]() |
Fortreffelig foccacia brød
med rosmarin - etter Joan's oppskrift - Bare prøv!!
|
Oppskrift på Foccacia brød
25 gr gjær
2 ss salt
2 ss sukker
Ca 15 dl hvetemel
2 hvitløksfedd, finhakket
Ca 7 stk soltørkede tomater i biter
12 - 15 sorte oliven i biter
En kvist rosmarin, grovhakket
Havsalt/flaksalt
Løs gjær i lunkent vann og ha i oliven, salt og sukker. Bland inn mel, hvitløk, soltørkede tomater , oliven og rosmarin. Elt deigen, den skal være grøtaktig.
Dekk til bollen og la den heve i 30-40 min.
Hell deigen over i en langpanne, og dra deigen utover i pannen.
Dekk til og la den etterheve i ca 20 min
Ha mel på fingrene og stikk små huller over hele deigen. Dryss på salt, gjerne flaksalt eller ordinært havsalt.
Stek brødet på nederste rille på 200* i 20 - 30 min
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar