SARAH BERNARD kaker

SARAH BERNARD (ca 30 stk) - oppskrift fra Signe Elisabeth

Makroner:
200 gram malte mandler      Pisk eggekvitene og vend forsiktig i     
220 g melis                           mandler og melis.
3 eggekviter                          Makronene steikes v/180 grader i ca 15 min

Krem:
60 gram melis                       Kok melis og vann i 15 min. (lake)
¾ dl vann                              Pisk eggeplommene, tilsett laken langsomt
3 eggeplommer                     under piskingen. Avkjøl. Tilsett mykt smør,
150 g meierismør                  ca 1 ts om gangen. Pisk godt hele tiden.
1 ss kakao                             Ha i kakaoen, og rør til kremen er helt glatt.
                                              Fordel kremen på makronene, på den flate
                                              siden/bunnen. La kremen lage en topp.                                                      
                                              Det er lurt å fryse de nå

Glasur:
1 plate kokesjokolade           Glaser kakene mens de er frosne. (Av og til
1 ts soyaolje el delfiafett       pensler jeg på glasuren)
                                              

Frys igjen og oppbevar på et hemmelig sted i fryseboksen.

                                              
Tiner på 1-2 minutter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar