Torskepanne

Torskepanne, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Porsjoner: 4

Ingredienser
800 g  torskefilet, uten skinn og bein 
1 ts  salt 
1 stk  purre 
1 stk  paprika, rød 
2 ss  rapsolje 
2 dl  matfløte 
1 terning  fiskebuljong 
2 dl  kokosmelk 
1 ss  curry paste, rød 

Tilbehør
   ris 

Slik gjør du
Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterningen over, rør forsiktig og kok opp.
Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.

Server med ris ved siden av.

Oppskriften er levert av Norges sjømatråd/godfisk.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar